Vi sänker avgiften i ODIN Europa, ODIN USA och ODIN Emerging Markets

Goda nyheter! Den 1 januari 2020 sänker vi förvaltningsavgiften i ODIN Europa, ODIN USA och ODIN Emerging Markets med 0,5 procentenheter till 1,5 procent.

Den 1 januari 2020 sänker vi förvaltningsavgiften i ODIN Europa, ODIN USA och ODIN Emerging Markets med 0,5 procentenheter till 1,5 procent. Fonderna blir billigare. Att tänka på om du jämför fonder är att förvaltningsavgiften alltid är dragen när avkastningen visas.

Vi på ODIN eftersträvar enkelhet för kunden. Vi har inga avgifter för köp eller sälj av fonderna och vi har aldrig haft någon resultatbaserad avgift. Det är vår önskan att våra kunder enkelt ska förstå vad kostnaden för fonden är.

Vill du ha uppdateringar om våra fonder, vår förvaltning och hur vi tänker när vi investerar kan du även följa oss på Twitter på @odinfonder eller på Linkedin på ODIN Fonder Sverige.

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.