Om oss

ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig fondförvaltare som grundades 1990. På uppdrag av våra andelsägare jobbar vi hårt varje dag för att skapa värde för framtiden.

Varför ska du spara i fonder hos ODIN?

Goda investeringsbeslut är beroende av gott omdöme och gott omdöme är enbart möjligt genom relevant kunskap. I ODIN känner vi företagen vi investerar i ut och in och vi vet till 100% varför vi har valt dem som innehav i våra portföljer. Det är enbart företag som vi menar skapar värde över tid.

Historia, vision och värderingar

Goda värderingar och nordisk kultur
ODIN är en av Nordens ledande fondförvaltare. Med en lång historia och solid kunskap kommer vi fortsätta skapa värden för framtiden, både för dig som kund, för våra anställda och våra ägare. Här är historien, vår vision och våra värderingar.

Våra förvaltare

Möt ODINs team av förvaltare
Att dela kunskap och information, samarbeta i team och arbeta mot ett gemensamt mål är stöttestenarna inom ODINs förvaltningskultur. När flera erfarna förvaltare jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål, blir helheten större än summan av delarna. Vår förvaltningskultur och vår laganda är därför helt avgörande element i vår framgång.

Rutiner

Så jobbar vi
Bred kompetens och lång erfarenhet gör att vi kan ta beslut om vilka företag som ska ingå i våra portföljer baserat på våra egna bolagsanalyser. Vi följer vår investeringsprocess och har väl definerade riktlinjer för vårt arbete för att säkra det bästa resultatet för dig som kund.