Om oss

ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig fondförvaltare som grundades 1990. Varje dag arbetar vi hårt för att skapa värde för våra andelsägare.

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Varför ska du spara i fonder hos ODIN?

Vi investerar bara i hållbara kvalitetsbolag som vi hittar genom att använda ODIN-modellen och våra tre P:n – prestation, position och pris. Vi ser alla investeringar på lång sikt. Det viktigaste för oss är inte hur det senaste kvartalet har gått, utan det långsiktiga värdeskapandet.

Historia, vision och värderingar

Goda värderingar och nordisk kultur
ODIN är en av Nordens ledande fondförvaltare. Med en lång historia och solid kunskap kommer vi fortsätta skapa värden för framtiden, både för dig som kund, för våra anställda och våra ägare. Här är vår historia, vår vision och våra värderingar.

Våra förvaltare

Möt ODINs team av förvaltare
Att dela kunskap och information, samarbeta i team och arbeta mot ett gemensamt mål är stöttestenarna inom ODINs förvaltningskultur. När flera erfarna förvaltare jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål, blir helheten större än summan av delarna. Vår förvaltningskultur och vår laganda är därför helt avgörande för vår framgång.

Rutiner

Så jobbar vi
Bred kompetens, lång erfarenhet och viljan att minimera riskerna är avgörande för att välja ut vilka kvalitetsbolag som ska ingå i våra portföljer. Vi arbetar efter vår investeringsstrategi ODIN-modellen, och har väl definierade riktlinjer för vårt arbete för att säkra det bästa resultatet för dig som kund.