Investeringssparkonto

ODIN erbjuder också investeringssparkonto (ISK), en sparform som passar de flesta privatpersoner. Vi erbjuder våra fonder i den nya D-klassen som är vår billigaste andelsklass för privatsparare. Välkommen till ett sparande i vårt ISK!

Du slipper deklarera dina vinster och förluster och istället för att betala skatt de gånger du säljer med vinst betalar du istället en schablonskatt som baseras på det värde du har på kontot. Du kan när som helst sälja ditt innehav.

I ett samarbete med Fondab kan vi nu erbjuda våra kunder att spara i D-klassen, som är vår billigaste andelsklass för privatsparare.

Det utgår en årlig avgift från Fondab på 199 kronor och en årlig avgift på 0,15% (dras med 1/4 varje kvartal) av innehavet per depå för ISK-kontot. Alla våra fonder kostar 0,75% i D-klassen. För mer information läs gärna mer under ”Vanliga frågor om ISK” nedan.

Från september 2021 kan du öppna ett nytt ISK hos oss via Fondab, se länk nedan. Du loggar in på samma länk om du är befintlig kund som om du är ny kund.

För dig som redan är kund och för dig som vill skapa nytt ISK-konto hos oss

Du som redan är kund väljer att logga in med BankID
Du som vill bli kund väljer rutan nere till höger "Bli kund"