Är du vår nya Head of ESG?

Har du erfarenhet av finans och förvaltning och brinner för hållbarhet? Då kanske du är den vi letar efter.

– Hållbarhet är kärnan i ODIN:s investeringsfilosofi, säger investeringsdirektör Alexander Miller. Nu söker ODIN en ambitiös Head of ESG som ytterligare stärker organisationens engagemang för hållbarhet.

Hållbarhet, eller ESG (Environmental, Social och Governance), är både en naturlig och mycket viktig del av ODIN:s förvaltning. ODIN är en ansvarsfull och långsiktig förvaltare som investerar i hållbara kvalitetsbolag.

– Hållbarhet är en avgörande del i våra analyser, investeringsbeslut och inte minst uppföljning av bolagen i portföljen. Arbetet är outtröttligt och viktigare än någonsin tidigare nu när EU:s taxonomi gradvis växer fram, säger investeringsdirektören.

Utveckla och förbättra arbetet med ESG och hållbarhet
Har du erfarenhet av finans och förvaltning och brinner för hållbarhet? Då kanske du är den vi letar efter. ODIN och Alexander Miller vill gärna träffa dig som kan ta arbetet med ESG och hållbarhet till nya höjder.

– Du kommer att utveckla och förbättra ODIN:s ESG-agenda som en integrerad del av vår investeringsstrategi. Ser du vikten av hållbara produkter och tjänster ur ett samhällsperspektiv och de kommersiella möjligheter som skapas av målen för hållbar utveckling? Då skulle jag väldigt gärna vilja höra från dig, avslutar Miller.

Positionen har både ett strategiskt och operativt fokus. Rollen ingår i ledningsgruppen och man rapporterar till ODINs investeringsdirektör (CIO) Alexander Miller. Vårt huvudkontor ligger i Oslo, men för rätt person finns möjligheten att vara placerad i Stockholm.
Varmt välkommen med din ansökan! Klicka här för att söka tjänsten

Läs mer om ODINs hållbarhetsarbete

ODINs investeringsdirektör Alexander Miller

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.