Tid är pengar

Därför borde du använda lite av samma tid till något vettigt. Som att säkra din pension till exempel. Gå in på vår mobila guide för att se vilken effekt en ökad avkastning på ditt pensionssparande kan ge.

Vi på ODIN lanserar kampanjen ”Tid är pengar” för att underlätta och informera om premiepensionsvalet. Alla ODINs kunder kan gå in via vår mobila guide och se hur ett lyckat aktivt val av fonder i premiepensionssystemet kan leda till några få procent i ökad avkastning vilket i sin tur innebär stor effekt på slutsumman. I guiden klickar du i din ålder och din nuvarande lönenivå för att göra denna uträkning.

”Det är viktigt att göra ett aktivt val i premiepensionssystemet för att få rätt sparande för just dina förutsättningar. Att öka din avkastning på pensionssparandet kan göra stor skillnad i vad du får att leva på under pensionen. Det har varit stor diskussion runt premiepensionssystemet under en tid men jag tycker det är ett fantastiskt upplägg där alla får möjlighet att långsiktigt spara i fonder till rabatterade priser då Pensionsmyndigheten gör en kollektiv upphandling av fonderna å pensionsspararnas vägnar.” säger Michael Gunnarson, VD ODIN Fonder.

För oss på ODIN har det varit viktigt att ha ett ett lekande och ungdomligt språk när vi kommunicerat detta för att attrahera yngre kunder och för att få även dem att engagera sig i sitt pensionssparande. På busskydd runt om i Stockholms innerstad kan man under några veckor framöver se ODINs budskap: ”Tid är pengar. Släpp fejan en minut och trygga pensionen innan bussen kommer.”

Vi tycker det är viktigat att gå utanför boxen för hur fondbolag och finansiella aktörer kommunicerar till sina kunder. Vanligtvis ser vi en väldigt formell och allvarlig ton i kommunikation av finansiella produkter, det är givetvis viktiga saker vi pratar om men samtidigt vill vi avdramatisera vårt budskap och trycka på hur lätt det faktiskt är att göra något åt sin pension.

– Tid är pengar. Det är viktigt att investera den väl!
Gå in på vår mobila guide www.odinfonder.se/60sek för att se vilken effekt en ökad avkastning på ditt pensionssparande kan ge.

 

Prenumerera på ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om hur dina fonder går och hur vi på ODIN arbetar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt för dig som andelsägare.