Ny investeringsdirektör räntor

Nils Hast har utsetts till investeringsdirektör för räntor i en nyinrättad tjänst.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att ytterligare stärka ränteförvaltningen på ODIN. Vi har många spännande möjligheter framför oss i det fantastiska ränteteamet, och jag känner mig väldigt motiverad, säger den nya investeringsdirektören.

Nils har en lång erfarenhet av ränteförvaltning och har arbetat i ODIN sedan 2011.

– Nils kan ODIN väldigt bra och kommer att vara operativ från dag ett. Jag ser verkligen fram emot att välkomna Nils till ledningsgruppen, vi har många spännande och intressanta saker att ta tag i inom räntesektorn framöver, säger ODINs vd Bjørn E. Kristiansen i en kort kommentar.

Nils är civilingenjör och utbildad vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Han har över 25 års erfarenhet inom finansbranschen, både internationellt, i Sverige och i Norge. Tidigare har Nils arbetat på bland annat SpareBank 1 SR-Fondsforvaltning, Morgan Stanley och Credit Suisse First Boston.

Nils kommer att kombinera rollen som investeringsdirektör för räntor med förvaltningsansvaret för räntefonderna ODIN Kreditt och ODIN Sustainable Corporate Bond. Han kommer också att fortsätta som förvaltare för ODIN Fastighet.

Nils

Investeringsdirektör Nils Hast

Prenumerera på ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om hur dina fonder går och hur vi på ODIN arbetar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt för dig som andelsägare.