Vi sänker avgiften i ODIN Fastighet

Goda nyheter! Den 1 september 2019 sänker vi förvaltningsavgiften i ODIN Fastighet med 0,5 procentenheter till 1,5 procent.

ODIN Fastighet är hittills i år en av årets bästa fastighetsfonder med en avkastning på 39,5 procent (per 28 augusti 2019). Den 1 september 2019 sänker vi förvaltningsavgiften i ODIN Fastighet med 0,5 procentenheter till 1,5 procent. Fonden blir billigare. Att tänka på om du jämför fonder är att avgiften alltid är dragen när avkastningen visas.

Vi på ODIN eftersträvar enkelhet för kunden. Vi har inga avgifter för köp eller sälj av fonderna och vi har aldrig haft någon resultatbaserad avgift. Det är vår önskan att våra kunder enkelt ska förstå vad kostnaden för fonden är.

Vill du ha uppdateringar om våra fonder, vår förvaltning och hur vi tänker när vi investerar kan du även följa oss på Twitter på @odinfonder eller på Linkedin på ODIN Fonder Sverige.

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.