Vår analytiker Carolina Elvind pratar aktiecase i EFN-TV

Vår analytiker Carolina Elvind och Thomas Ekman, vd för Dustin Group – ett av våra innehav i ODIN Sverige – gästar EFN Marknad och pratar svenska aktiecase.

Thomas Ekman pratar bl.a om bolagets förvärvsstrategi och om förvärvet som de nyligen gjorde i Nederländerna. Han kommenterar även risken för komponentbrist och de globala leveranskedjorna, liksom det ökande fokuset på hållbarhet.

Dustin värderas en bra bit under marknaden som helhet vilket bidrar till att göra den köpvärd. ”Vi tycker att Dustin är ett kvalitetsbolag som har bevisat sig över tid så vi tycket att det är ett attraktivt pris”, säger Carolina Elvind.

Ett annat av våra innehav som det pratas om är industrikoncernen AQ Group. Bolaget har under sin 27-åriga historia inte visat upp ett enda förlustkvartal.

Det sista bolaget som Carolina lyfter fram är frilutsbolaget Fenix Outdoor som bland annat äger varumärket Fjällräven. Hon lyfter fram den attraktiva värderingen, men även att bolaget i princip är skuldfritt och att vi tror på deras globala expansion.

Se hela inslaget här

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.