Så ser vi efter dig som kund och säkerställer verksamheten

Här förklarar Bjørn Kristiansen, VD för ODIN, vad vi gör för att skydda dig som kund och säkerställa den dagliga verksamheten.

Kära kunder i ODIN,

Sverige, Finland, Norge och resten av världen befinner sig nu i en mycket utmanande situation. Liksom dig är vi starkt engagerade i att bidra till att förhindra spridningen av det nya coronaviruset och begränsa dess konsekvenser. Vi känner också ett stort ansvar för att ta hand om alla våra kunder i denna krävande tid. Vi i ODIN, liksom vår ägare SpareBank 1 Gruppen, har bra rutiner för sådana här extraordinära situationer. Därför förväntas inte vår dagliga verksamhet påverkas väsentligt av de åtgärder vi genomfört. Alla i ODIN är fullt operativa från hemmakontor. Vi följer myndigheternas råd och fortsätter att arbeta professionellt inom de nuvarande ramvillkoren. För att förhindra infektion är vår kundkontakt så långt som möjligt begränsad till telefon och digitala plattformar. Som kund kommer du sannolikt inte att märka av någon förändring, utöver begränsningen av fysisk kontakt. Alla våra anställda är tillgängliga via telefon och e-post som vanligt.

Bjørn Kristiansen, VD i ODIN

Alla våra servicekanaler är öppna och vi är tillgängliga för dig som normalt. För att hålla dig uppdaterad publicerar vi regelbundet marknadskommentarer och relevanta nyheter här på hemsidan. Prenumererar du på vårt nyhetsbrev eller är kund i ODIN kommer du att få fondkommentarer och inbjudningar till webinarier via epost om hur du bäst hanterar marknadsoron. Är du kund hos en distributör kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar.

Vi hoppas att detta inte kommer att pågå så mycket längre, och vi ser fram emot att ses snart igen på våra möten och evenemang. Fram till dess – ta hand om varandra, tvätta händerna och följ råden från Folkhälsomyndigheten.

Bjørn Kristiansen
Verkställande direktör
ODIN Forvaltning AS

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.