ODIN förstärker resurserna i förvaltningen av ODIN Finland

För att säkra och förstärka vår lokala anknytning i Finland utökar vi nu teamet kring ODIN Finlands förvaltning.

Vårt målsättning med förvaltningen är enkel – vi ska leverera en god riskjusterad avkastning till våra andelsägare. Vi har gjort det väldigt väl historiskt i ODIN Finland. De senaste åren har vi dock fått kämpa för att skapa meravkastning i fonden även om den absoluta avkastningen har varit bra. Som ett resultat av det kommer vi att stärka förvaltningen ytterligare. Ansvarig för vårt finländska kontor i Helsingfors, Stefan Haglund, kommer utöver sina andra uppgifter också att ingå i förvaltningen av ODIN Finland. Han kommer att vara i ett team med ansvarig förvaltare Truls Haugen.

”Som aktiv förvaltare vill vi säkra och fördjupa vår lokala förankring och aktivt arbeta med hållbarhet och andra analysuppgifter. Med Stefan Haglund som delaktig i förvaltningen av ODIN Finland kan vi ta det ett steg längre”, säger Truls Haugen.

Stefan Haglund har stor erfarenhet av den finska aktiemarknaden med mer än 30 år i branschen.

Stefan Haglund, ny delförvaltare av ODIN Finland

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.