ODIN Fonder växer och anställer Jan-Ove Sundgren

Det går bra för ODIN Fonder i Sverige. En ny förvaltningsorganisation är på plats i Stockholm och nu utökas kontoret med Jan-Ove Sundgren i en nyinrättad tjänst som senior säljare.

ODIN Fonder har under de senaste åren satsat på den svenska verksamheten och förvaltat kapital är nu på all time high. ODIN Fonder utnämndes till Årets Fondbolag av Fondmarknaden.se och flera av fonderna vann priser förra året. Med en stark efterfrågan på fonderna satsas det nu på en starkare närvaro i Sverige.

Jan-Ove har stor branschkunskap och har de senaste femton åren arbetat på Intervalor, Nasdaq och Banco Fonder och kommer senast från en tjänst som säljchef för Kavaljer.

– Jag är väldigt glad över att få börja på ett så välrenommerat fondbolag som ODIN. Min egen syn på förvaltning stämmer väl överens med ODINs långsiktiga och tydliga investeringsstrategi i form av ODIN-modellen. Jag ser fram emot att komma ut och träffa alla våra kunder runt om i Sverige, säger Jan-Ove Sundgren.

Tomas Hellström, VD på ODIN Fonder i Sverige kommenterar rekryteringen:

– Jan-Ove Sundgren kommer med sin långa branscherfarenhet och stora nätverk att bli ett värdefullt tillskott för ODIN Fonder i Sverige. Det är viktigt att vi finns nära våra kunder och att anställa ytterligare en säljare är en del av vår strategiska satsning på den svenska marknaden.

Jan-Ove kommer från Jakobstad i finska Österbotten och har bott i Sverige i 25 år. Han har en magisterexamen i företagsekonomi och nationalekonomi från Umeå Universitet och är även cerifierad finansanalytiker (CEFA) från Handelshögskolan i Stockholm.

Jan-Ove tillträder sin nya tjänst den 14 september. Varmt välkommen!

Jan-Ove Sundgren

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.