ODIN Fonder växer och anställer David Reiser

Det går bra för ODIN Fonder i Sverige. Nu utökas kontoret i Göteborg med David Reiser i en nyinrättad tjänst som senior kundansvarig. ODIN Fonder har haft en stark efterfrågan på sina fonder i västra Sverige och satsar nu på en starkare närvaro med ytterligare en anställd på plats. David Reiser tillträdde sin nya tjänst den 15 maj.

ODIN Fonder har under de tre senaste åren byggt ut och satsat på den svenska verksamheten som under perioden dubblat det förvaltade kapitalet.

David Reiser har stor branschkunskap och har de senaste tio åren arbetat på Skagen Fonder, senast som regionalt säljansvarig.
Jag är väldigt glad över att få börja på ett så välrenommerat fondbolag som ODIN. Min egen syn på förvaltning stämmer väl överens med ODINs långsiktiga och tydliga investeringsstrategi i form av ODIN-modellen. Jag ser fram emot att träffa alla våra kunder i västra Sverige, säger David Reiser.

Tomas Hellström, VD på ODIN Fonder i Sverige kommenterar rekryteringen:
– David Reiser kommer med sin långa branscherfarenhet och stora nätverk att bli ett värdefullt tillskott för ODIN Fonder i Sverige. Vi ser vikten av att finnas nära våra kunder och Göteborg och västra Sverige är en stor och viktig marknad för oss. Det här är en del av en strategisk satsning på den svenska marknaden.

ODIN Fonder erbjuder tio olika aktiefonder på den svenska marknaden och ägs av norska Sparebank1. ODIN bedriver verksamhet i Sverige sedan 1990 och har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen och Helsingfors.

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.