ODIN Fonder etappvärd på O-ringen

Vi är etappvärd för världens största orienteringstävling O-ringen i Uppsala 24-30 juli. Välkommen till vårt tält!

Efter två års uppehåll är det sommaren 2022 dags för världens största orienteringstävling O-Ringen igen. Ett normalår har tävlingen 18 400 deltagare som gör ca 75 000 starter. Arbetet med att planera detta gigantiska evenemang är snart klart och tävlingsveckan startar söndagen den 24 juli. I år är ODIN Fonder med hela tävlingsveckan och är etappvärd på torsdagen.

– Otroligt roligt att vi får jobba med ODIN Fonder, ett nordiskt fondbolag som fokuserar mycket på hållbarhet och långsiktighet. De har samma värdegrund som vi på O-ringen, säger Mats Adolfsson, säljansvarig på O-ringen.

I år är det Uppsala som står som värd för den familjefest som O-ringen har blivit. Det är deltagare från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till vanliga motionärer.

– Vi på ODIN Fonder arbetar dagligen med att orientera oss bland de bolag som finns på aktiemarknaden. Orientering har mycket gemensamt med vår förvaltningsfilosofi – hållbarhet, fokus på långsiktighet och en målsättning att skapa starka resultat. Orientering är dessutom en sport som kräver både tanke och kraft, dvs inte helt olik den aktiva förvaltning vi bedriver på ODIN, säger Tomas Hellström, vd på ODIN Fonder.

O-ringen går alltid av stapeln vecka 30, vilket i år är mellan den 24-30 juli. Alla åldrar får plats och anmälda är både små barn och 100-åringar.

– Orientering är en inkluderande sport – alla från stor till liten har plats på O-ringen. ODINs fonder förvaltas med samma princip, d.v.s. en bra blandning av stora och små bolag och vi finns till för ung som gammal. Vi ser fram emot att vara en del av O-ringens fantastiska evenemang, säger ODIN Fonders vd Tomas Hellström.

Varmt välkommen att träffa oss i vårt tält på O-ringentorget!

Följ oss gärna i våra sociala kanaler
Linkedin

Youtube

Twitter

Prenumerera på ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om hur dina fonder går och hur vi på ODIN arbetar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt för dig som andelsägare.