ODIN Fonder lanserar nettoklassad ISK-lösning i samarbete med Fondab

ODIN Fonder erbjuder nu direktkunder att handla nettoklassade fonder i Fondabs enkla ISK-lösning.

I samarbete med Fondab och deras plattform för fondhandel kan vi nu erbjuda våra kunder att spara i ett ISK i D-klassen, som är vår billigaste andelsklass för privatsparare. Alla våra fonder kostar 0,75% i D-klassen, som riktar sig till våra befintliga privatkunder och till alla andra sparare som önskar en enkel och kostnadseffektiv tjänst och ett konkurrenskraftigt ISK-sparande.

Här kan du börja spara i ODINs ISK

”Vi väljer Fondab för att de har en välutvecklad och beprövad ISK-tjänst som ger våra kunder en komplett och enkel lösning för att handla våra fonder”, säger Tomas Hellström, vd för ODIN Fonder och fortsätter:

”Fondabs ISK-tjänst har ett enkelt och transparent upplägg där kunderna ser vad de betalar för olika tjänster. Avgifter för fonderna och själva Investeringssparkontot separeras och kan erbjudas till ett lägre totalpris då inga andra kringtjänster ingår. I längden tror vi att den transparensen bygger förtroende både för ODIN och fondbranschen som helhet”.

Fondab erbjuder idag en komplett digital lösning för fondsparande till ett flertal fondbolag samt en rad andra sparaktörer, värdepappersbolag och rådgivningsbolag.

”Vi är väldigt glada att fler fondbolag väljer oss som teknisk leverantör och vi är stolta över att få ODIN Fonder som strategisk partner. Återigen kan vi bevisa att vi erbjuder en av marknadens starkaste IT-lösningar som gör sparande i fonder tillgängligt för alla och lönsamt för fler”, säger Mikael Tjäder, VD på Fondab AB.

Det utgår en årlig fast avgift från Fondab på 199 kronor och en årlig avgift på 0,15% (dras med 1/4 varje kvartal) av innehavet per depå för ISK-kontot.

Frågor och svar om ISK

ODIN Fonders vd Tomas Hellström

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och hur vi arbetar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt för våra andelsägare.