Börshajen den 5 maj

På lördag den 5 maj är det dags! Då kommer tusentals personer att ses på Hovet för att lära sig mer om sparande och investeringar. ODIN Fonder Sverige är en av huvudsponsorerna till Börshajen Academy – för att vi tycker att det är väldigt viktigt att fler lär sig om sparande och hur finansmarknaderna fungerar.

Ni kommer att kunna lyssna på vår investeringsdirektör/förvaltare Vegard Søraunet på stora scen kl 13.45 då han berättar om vad som krävs för att lyckas som aktieinvesterare och vilka fallgropar man ska undvika under rubriken ”Värdeskapande – så blir du rik i hängmattan”. Vår VD Tomas Hellström kommer kl 15.50 att hålla en crash course i fonder där han bla berättar om skillnaden mellan aktiv och passiv förvaltning och hur man kommer igång om man vill spara i fonder. 

Vi kommer också att hålla tre seminarier under dagen med följande rubriker och talare:

Kl 14.15
Erik Andrén: Erik är Regional Manager på ODIN och har arbetat i finansbranschen sedan 2008, innan dess spelade han fotboll i Östersunds FK. Erik har en magister i finansiell ekonomi från Stockholms universitet.
Seminarie: Vilken typ av aktier utklassar börsen över tid? – Ett bra tips är att ha en struktur att luta sig emot. På ODIN följer vi vår investeringsmodell som vi kallar ”ODIN-modellen” som har varit ett framgångsrecept för oss. Vi berättar hur vi tänker med aktieinvesteringar.

Kl 16.15
Vegard S
øraunet: Vegard Søraunet är investeringsdirektör på ODIN och förvaltare av ODIN Sverige och ODIN Norden. Vegard har arbetat på ODIN sedan 2006 och har varit drivande i utvecklingen av ODINs investeringsprocess. Vegard är civilekonom från Handelshögskolan BI i Oslo.
Seminarie: ”ODIN-modellen: Hur vi v
äljer vinnande bolag som gett över 4 000% avkastning ODIN-modellen är ett ramverk som beskriver hur vi på ODIN analyserar bolag utifrån de tre P:na Prestation, Position och Pris. Med hjälp av konkreta exempel presenteras ODIN-modellen för att ge en inblick i hur vi arbetar med bolagsanalys. Denna dragningen är för de lite mer insatta. 

Kl 18.15
Zeljko Milic: Zeljko är Regional Manager på ODIN och har arbetat i finansbranschen sedan 2006. Han köpte sin första aktie 1996. Zeljko har studerat finansiell ekonomi på Stockholms universitet. 
Seminarie: Vilken typ av aktier utklassar börsen över tid? – Ett bra tips är att ha en struktur att luta sig emot. På ODIN följer vi vår investeringsmodell som vi kallar ”ODIN-modellen” som har varit ett framgångsrecept för oss. Vi berättar hur vi tänker med aktieinvesteringar.

Läs hela programmet här

Vi kommer att ha en stor monter vid ingång 17, hjärtligt välkomna förbi för att prata fonder och investeringar!

Beställ ODINs nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om dina fondinnehav hos ODIN och på vilket sätt vi jobbar för att säkerställa en så bra avkastning som möjligt. Dessutom får du några nyttiga spartips på vägen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.